NL Packaging Event 

NL Packaging Event

Management Media heeft Brand-Marc aangetrokken om als Event Director dit nieuwe initiatief succesvol in de markt te zetten. NL Packaging Event was 19 en 20 maart 2019 jl. de ontmoetingsplaats voor Design, Creatie en Innovatie binnen de verpakkingssector. Jarenlange ervaring als organisator van verpakkingsevenementen in Nederland en België hebben de media- en marktkennis van het team van Management Media succesvol aangevuld.

Meer info: www.nlpackagingevent.nl

 

Resultaat

Het eerste NL Packaging Event was met 1.350 bezoekers, 65 deelnemende partners, volle zalen bij de sprekers en een goede sfeer op de eventvloer een groot succes. Het industriële erfgoed van De Rijtuigenloods was de perfecte entourage voor de eerste editie van NL Packaging Event. Onderstaande foto’s geven een goed beeld van de 2 bevlogen dagen.

Bezoekers

Partners

Sprekers

Testimonials


“Het was een leuk en zeer nuttig evenement! Wij zijn zeer tevreden. Wat was het heerlijk dat we buiten onze producten niks mee hoefde te nemen.”
 

Inge Louwers, Directeur DeeDee Pouch professionals (partner)

 

 

“Supergeslaagde middag gisteren tijdens Shopper Marketing Update Live!. Vier drukbezochte presentaties.”

Hugo Schrameyer, Onafhankelijk Journalist, Content Manager (bezoeker)

“We are happy to be at the NL Packaging Event together with Brohl Wellpappe. Great event with a lot of meetings with brand owners and designers!

Arcwise (partner)

“Was een zeer geslaagd event!”

Merle Mulleman, Senior packaging designer bij Farm Frites (bezoeker)

“Dank je wel voor de goede organisatie en enthousiasme! Het Packaging Event was een succes. Leuke mix van brand owners, design agencies en leveranciers.”

Patrick van Vroenhoven, Vrijdag Premium Printing (partner)

Neem contact op en we zitten snel samen aan een heerlijke espresso!

9 + 9 =

Tel:  +31 (0)6 48 92 41 87
e-mail: info@brand-marc.com
LinkedIn: marcvdm

KvK nr. 70412324
BTW nr. NL001675398B44
IBAN nr. NL77 INGB 0008 1030 81